Οι super hot συνδυασμοί που πρέπει να δοκιμάσεις πριν τελειώσει η Άνοιξη

Οι super hot συνδυασμοί που πρέπει να δοκιμάσεις πριν τελειώσει η Άνοιξη

Αν δεν σου αρέσει το στιλ σου είναι στο χέρι σου να κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και να νιώσεις πιο όμορφα με την εικόνα σου.

Σήμερα θα σου δείξουμε μερικούς συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις για να έχεις πιο ενδιαφέροντα outfits στην ντουλάπα σου.

#1. Τα ριγέ και τα καρό παντελόνια που φτάνουν λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο έχουν αποδείξει ότι είναι δίκαια στη λίστα με τις τοπ τάσεις της σεζόν. Φόρεσε το δικό σου με ένα graphic t-shirt και sneakers και πρόσθεσε κάποιο αξεσουάρ στα μαλλιά σου για ακόμα περισσότερο στιλ.

#2. Aν δεν είσαι φαν των ριγέ παντελονιών μπορείς να επιλέξεις ένα ριγέ ασπρόμαυρο πουκάμισο, που επίσης είναι τάση, και να το ταιριάξεις με ένα μπεζ παντελόνι. Ολοκλήρωσε το στιλ σου με ψηλοτάκουνα πέδιλα και είσαι έτοιμη!

#3. Τα chunky boots φορέθηκαν αρκετά αυτόν τον χειμώνα και την άνοιξη αλλά θα συνεχίσουν να φοριούνται και το επόμενο φθινόπωρο. Αυτό σημαίνει πως αποτελούν μια καλή επένδυση. Άλλωσε πολλές fashionistas θα τα φορέσουν και το καλοκαίρι και εσύ μπορεί να είσαι μια από αυτές.

#4. Τα chunky sandals έχουν γίνει το αγαπημένο πέδιλο του καλοκαιριού και αξίζει να τα προσθέσεις στην παπουτσοθήκη σου. Μπορεί να είναι λίγο «άσχημα» αλλά με το που τα φορέσεις δεν θα θέλεις να τα βγάλεις από τα πόδια σου.

#5. To look της φωτογραφίας έγινε ένα από τα αγαπημένα μας την περίοδο της καραντίνας. Συνέχισε να φοράς τα σορτς και τις βερμούδες σου με κάλτσες και sneakers και απλά αντικατέστησε το φούτερ με ένα άνετο t-shirt ή ένα μονόχρωμο tank top.

 

faysbook.gr

 

demys blog