Τα ωραιότερα κορμιά του Hollywood -Δείτε το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθούν οι αγαπημένες μας celebrities!

Τα ωραιότερα κορμιά του Hollywood -Δείτε το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθούν οι αγαπημένες μας celebrities!

Βλέποντας όλες αυτές τις λαμπερές γυναίκες του Hollywood με το τέλειο σώμα, πάντα αναρωτιόμαστε ποιο είδος γυμναστικής ακολουθούν.

Παρακάτω θα δεις το πρόγραμμά μερικών αγαπημένων μας αλλά και τα μυστικά τους για να είναι πάντα σε απίστευτη φόρμα!

 

Η Μargot Robbie έχει αποκαλύψει πως λατρεύει το πιλάτες και πως για εκείνη είναι ο ιδανικός τύπος άσκησης. Η ίδια προτιμάει να κάνει τις ασκήσεις σε ειδικό κρεβάτι με τη βοήθεια personal trainer.

 

Jennifer Lopez δοκίμασε να κάνει pole dancing στην ταινία Hustler και από τότε κατάλαβε τη δυναμική που έχει αυτό το είδος άσκησης. Ο προπονητής της θεωρεί πως αυτό το είδος γυμναστικής άλλαξε τελείως το κορμί της -το ίδιο άλλωστε κι εκείνη.

Khloe Kardashian αποφάσισε πριν μερικά χρόνια να αλλάξει τελείως την εικόνα του σώματός της και τα κατάφερε με συνδυασμό αεροβικής άσκηση με βάρη.

H Cindy Crawford έχει αποκαλύψει πως της αρέσει το circuit- training. Τι είναι το circuit – training; Πρόκειται για έναν συνδυασμό ασκήσεων (όπως push ups, squats) που γίνονται η μια μετά την άλλη και με ένα μικρό διάλειμμα κάθε φορά που ολοκληρώνεται ένα σετ ασκήσεων.

 
 

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας Jessica Alba προτιμάει να κάνει προπόνηση στο σπίτι της με βαράκια και εναλλαγή ασκήσεων. Το πρόγραμμά της διαρκεί 20 λεπτά, είναι γεμάτο ασκήσεις για πόδια και χέρια και είναι ιδανικό για πολυάσχολες γυναίκες, όπως είναι και η ίδια.

faysbook.gr

demys blog