Τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις σε μια σχέση που μόλις ξεκίνησε

Τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις σε μια σχέση που μόλις ξεκίνησε

Όταν βρισκόμαστε στο ξεκίνημα μιας σχέσης πάντα δυσκολευόμαστε να προσαρμοστούμε και να ακολουθήσουμε τους κανόνες που ισχύουν.

Ωστόσο όσο και αν νιώθεις την παρόρμηση να φερθείς με έναν συγκεκριμένο τρόπο προσπάθησε να ακολουθήσεις κάποια από τα παρακάτω σημαντικά tips.

 

#1. Άσε το παρελθόν στο παρελθόν και μην προσπαθείς να συγκρίνεις τον νέο σου σύντροφο με κάποιον πρώην. Είναι σημαντικό να δώσεις στη νέα σου σχέση την ευκαιρία να αποδείξει ποιος είναι και πόσο πιο ιδανικός σύντροφος είναι για σένα.

#2. Προσπάθησε να μην ακούς τόσο τα λόγια που σου λέει όσο τις πράξεις του. Παρατήρησε όσα κάνει και προσπάθησε να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Πολλοί άντρες μπορεί να είναι λίγο υπερβολικοί στα λόγια τους στην αρχή μιας σχέσης αλλά αν τους παρατηρήσεις θα δεις τι συμβαίνει στα αλήθεια. 

 
 
 
 

#3. Μην φοβάσαι να εκτεθείς και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Είναι σημαντικό να είσαι προστατευτική με τον εαυτό σου αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό.

 

#4. Ζήσε το παρόν με όλο σου το είναι και μην φοβάσαι! Ακόμα και αν αυτή η σχέση δεν εξελιχθεί όπως θα ήθελες είναι σημαντικό να τη ζήσεις με όλο σου το είναι. Έτσι θα μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω χωρίς απωθημένα.

 

#5. Μην αγνοείς τους φίλους και την οικογένειά σου προκειμένου να περνάς όλο σου τον χρόνο μαζί του. Προσπάθησε να βάζεις προτεραιότητες και να μην παραμελείς τους δικούς σου ανθρώπους.

#6. Από την πρώτη στιγμή είναι σημαντικό να βρείτε κοινούς κώδικες επικοινωνίας και να μάθετε να ακούτε ο ένας τον άλλον. Πάνω σε αυτές τις βάσεις θα στηριχτεί η σχέση σας και πρέπει να είναι πολύ γερές για να έχετε μια όμορφη και υγιή σχέση.

demys blog