Οι 10 υπερβολικές προσδοκίες που έχουμε σε μια σχέση και μπορεί να την καταστρέψουν

Οι 10 υπερβολικές προσδοκίες που έχουμε σε μια σχέση και μπορεί να την καταστρέψουν

Το λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες στις σχέσεις τους είναι πως έχουν πολύ υψηλές προσδοκίες με αποτέλεσμα να καταδικάζουν τις σχέσεις τους πριν καλά καλά ξεκινήσουν να μπαίνουν σε μια ρουτίνα.

Ποια είναι τα 10 λάθη που κάνουμε;

#1. Περιμένεις σεξ κάθε βράδυ. Μπορεί να συμβεί για κάποιους μήνες ή και χρόνια αλλά σίγουρα δεν θα συμβαίνει για πάντα και αυτό δεν σημαίνει πως η σχέση σου έχει κάποιο πρόβλημα. 

#2. Περιμένεις πως ο σύντροφός σου θα σου εκφράσει την αγάπη του με τον ίδιο τρόπο που την εκφράζεις κι εσύ. Μπορεί εσύ να είσαι πιο εκδηλωτική αλλά δεν σημαίνει πως και εκείνος είναι το ίδιο.

#3. Βάζεις σαν προτεραιότητα την οικογένειά σου και τους φίλους σου, και όχι τους δικούς του και θεωρείς πως αυτό πρέπει απλά να το αποδεχτεί. μήπως κάθε χρόνο στις γιορτές κάνετε ρεβεγιόν στο πατρικό σου; Θα πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχτείς πως όσο αγαπάς και θέλεις στη ζωή σου εσύ τους δικούς σου το ίδιο συμβαίνει και από τη δική του μεριά.

#4. Θεωρείς πως ο αγαπημένος σου θα κάνει τις μισές δουλειές στο σπίτι

#5. Πιστεύεις πως ο δικός σου ελεύθερος χρόνος θα συμπίπτει πάντα με τον δικό του 

#6. Νομίζεις πως το να ξοδεύεις χρήματα απερίσκεπτα είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτεί εκείνος ενώ εσύ δεν το αποδέχεσαι όταν κάνει το ίδιο πράγμα από τη μεριά του 

#7. Θεωρείς αυτονόητο πως τα παιδιά είναι κυρίως δική σου ευθύνη. Αν και οι δύο δουλεύετε ίδιες ώρες τότε δεν είναι απαραίτητο γεγονός πως τα παιδιά είναι δική σου ευθύνη.

#8. Πιστεύεις ότι όταν πάρεις σύνταξη θα ζείτε την τέλεια ζωή

#9. Νομίζεις πως ο τρόπος που επικοινωνείτε είναι απόλυτα σωστός.

#10. Θεωρείς πως δεν πρέπει να συμβιβάζεσαι.

demys blog