5 συμβουλές για να πάψεις να αντιπαθείς την πεθερά σου από…σήμερα!

5 συμβουλές για να πάψεις να αντιπαθείς την πεθερά σου από…σήμερα!

Καλώς ή κακώς η πεθερά σου θα υπάρχει πάντα στη ζωή σου, τουλάχιστον όσο διατηρείς μια όμορφη σχέση με τον γιο της.

Αν η σχέση σας είναι καλή τότε είσαι από τις τυχερές γυναίκες. Αν όμως η σχέση σας δεν είναι καθόλου υγιής ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις κλαποια πράγματα για να μπορέσεις να έχεις μια πιο ήρεμη ζωή.

#1. Προσπάθησε να δικαιολογήσεις τη συμπεριφορά της και να καταλάβεις πως αν καταλάβαινε από ψυχολογία θα είχε μια καλύτερη συμπεριφορά. Δυστυχώς έχει μεγαλώσει με λάθος πρότυπα και αυτό είναι κάτι που και η ίδια δεν έχει συνειδητοποιήσει.

#2. Λένε πως μια θετική σκέψη αντισταθμίζει 100 αρνητικές. Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείς τα θετικά χαρακτηριστικά αυτής της γυναίκας και να προσπαθήσεις να αγνοήσεις τα αρνητικά. Σκέψου πάνω από όλα πως αυτή η γυναίκα ευθύνεται για τον χαρακτήρα του συζύγου σου και εφόσον εσύ αγαπάς τον σύζυγό σου τότε σίγουρα θα υπάρχουν κάποια πράγματα που θα μπορούσες να συμπαθήσεις και σε αυτήν. 

#3. Ακόμα και αν είναι κακιά απέναντί σου σκέψου λίγο πως όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να νιώσουν αγάπη στη ζωή τους. Ο τρόπος που φέρεται δείχνει πόσο λίγη αγάπη έχει δεχτεί η ίδια στη ζωή της.

#4. Συνειδητοποίησε πως δεν μπορείς να κάνεις πολλά για να αλλάξεις έναν άνθρωπο αλλά μπορείς να βρεις τον τρόπο να σε ενοχλεί λιγότερο. Αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να συναναστρέφεσαι λιγότερο μαζί της, κάντο!

 
 

5. Ο λόγος που φέρεται έτσι είναι επειδή ίσως νιώθει πως της πήρες τον γιο της μακριά. Δείξτης με τις πράξεις σου πως αυτό δεν ισχύει και πως αντί για ένα παιδί πλέον, μπορεί να έχει δύο!

demys blog