Πώς θα αυξήσεις την επιθυμία να κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου…

Πώς θα αυξήσεις την επιθυμία να κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου…

Νιώθεις την ανάγκη να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή και να αυξήσεις την επιθυμία για σεξ με τον αγαπημένο σου; Παρακάτω θα δεις μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια πιο ουσιαστική σχέση.

#1. Για να αυξήσεις την επιθυμία να κάνεις σεξ θα πρέπει πρώτα να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Πολλές φορές ο λόγος που χάνουμε την επιθυμία μας για σεξ έχει να κάνει με το πώς νιώθουμε για τον ίδιο μας τον εαυτό. Αύξησε την αυτοπεποίθησή σου και να είσαι σίγουρη πως θα βελτιωθεί και η σεξουαλική σου ζωή. Πώς θα αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου; Με γυναστική, σωστή διατροφή, μια επίσκεψη στο κομμωτήριο, κάνοντας μερικά ψώνια ή ακόμα και με την ψυχανάλυση.

#2. Κι όμως ένα ποτήρι κρασί μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Μην το παρακάνεις όμως γιατί δύο ποτήρια κρασί μπορεί να έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα στην εξέλιξη της βραδιάς.

#3. Αφιέρωσε χρόνο στο να χαλαρώνεις και να κάνεις διαλογισμό. Ο διαλογισμός βοηθάει στο να επικεντρώνεσαι περισσότερο στο παρόν και να μην ασχολείσαι τόσο πολύ με το παρελθόν ή το μέλλον.

 
 

#4. Ξεκίνα να επικοινωνείς καλύτερα με τον σύντροφό σου. Πολλές φορές άλυτα θέματα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι δυσκολεύουν την κατάσταση και τη σχέση μεταξύ τους. Μίλησε στον αγαπημένο σου, πες του όλα όσα σε απασχολούν και βρείτε μαζί κάποιες λύσεις. 

#5. Φάε λίγη σοκολάτα παραπάνω. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί η σοκολάτα βοηθάει στο να παράγονται ουσίες που μας κάνουν να νιώθουμε μεγαλύτερη όρεξη για σεξ. Δοκίμασέ το τρικ αυτό σε συνδυασμό με μερικά φρούτα και δες τη διάθεσή σου να αλλάζει μέσα σε λίγη ώρα.

faysbook.gr

demys blog