Chiara Ferragni: 6 αξεσουάρ που μας προτείνει να προσθέσουμε σε κάθε καλοκαιρινό outfit

Chiara Ferragni: 6 αξεσουάρ που μας προτείνει να προσθέσουμε σε κάθε καλοκαιρινό outfit

Chiara Ferragni έχει αδυναμία στα αξεσουάρ και το ίδιο κι εμείς! Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer ποζάρει καθημερινά με αρκετά αξεσουάρ σε κάθε της εμφάνιση και μας εμπνέει να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της.

#1. Colorful bags

Όσο πλησιάζουμε πιο βαθιά στο καλοκαίρι τόσο περισσότερο θέλουμε να δώσουμε χρώμα στις τσάντες μας και η Chiara μας δείχνει τη δική της επιλογή που είναι μια υπέροχη Dior tote bag στις πιο δυναμικές αποχρώσεις.

 

 

 

#2. Aλυσίδες

Οι αλυσίδες είναι σίγουρα hot τάση που θέλουμε να φοράμ στον λαιμό, σε βραχιόλια, σε σκουλαρίκια ή ακόμα και σε βραχιολάκι για το πόδι. Η Chiara φοράει τη δική της στον λαιμό και στο χέρι και τις συνδυάζει με το μπικίνι της.

#3. Πολύχρωμα κολιέ

Δοκίμασε πολύχρωμα κολιέ και θυμίσου λίγο την παιδική σου ηλικία. Φέτος, αυτά τα παιχνιδιάρικα αξεσουάρ γίνονται τάση και τα αγαπάμε πολύ.

#4. Γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα

Η Chiara φέτος φοράει σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση γυαλιά με ορθογώνιο σκελετό. Είναι άλλωστε το σχέδιο που επέλεξε και για τη δική της προσωπική σειρά γυαλιών. 

 

#5. Jockey hat

Το jockey hat επιστρέφει στη μόδα και είμαι σίγουρη πως θα το έχεις ήδη εντοπίσει σε μερικές από τις πιο γνωστές influencers. H Chiara συνδυάζει το δικό της με ασορτί φούτερ και δείχνει υπέροχη.

#6. Bucket hat

Αν δεν είσαι φαν του jockey hat τότε θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε ένα bucket hat που θα βολευείς στις διακοπές όσο κανένα άλλο. Είναι απόλυτα σταθερό (όχι δεν πρόκειται να στο πάρει ο αέρας) και θα το συνδυάσεις με κάθε σου outfit από το πρωί ως το β ράδυ.

 

demys blog