Το ρούχο που σπάνια αποχωρίζεται η Chiara Ferragni τους φθινοπωρινούς μήνες!

Το ρούχο που σπάνια αποχωρίζεται η Chiara Ferragni τους φθινοπωρινούς μήνες!

Η Chiara Ferragniμας έχει δείξει την αδυναμία της στα πιο casual πανωφόρια και φέτος το φθινόπωρο εμπιστεύεται ένα που είναι το πιο light αλλά ταυτόχρονα το πιο κομψό που θα βρεις στα καταστήματα.

Αναφερόμαστε φυσικά στη ζακέτα, που γίνεται το αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας μας και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τη φορέσεις στην καθημερινότητά σου. 

 

1. Το ζαχαρί και το κρεμ είναι δύο χρώματα που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή τη σεζόν και μας αρέσει να τα φοράμε σε casual outfits. Μια ζακέτα σε μια από αυτές τις αποχρώσεις είναι must και η Chiara φοράει τη δική της αντί για μπλούζα, συνδυασμένη με τζιν παντελόνι.

 
 

#2. Επίλεξε statement πλεκτά σαν αυτά που φοράει η γνωστή fashionista για να κάνεις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις μέσα στη μέρα σου. Φόρεσε τις crop ζακέτες σου με τζιν ή παντελόνες και κέρδισε τις εντυπώσεις πάνω σου.

#3. Τα παλ χρώματα είναι πάρα πολύ δημοφιλή το φθινόπωρο που διανύουμε και θα τα φορέσουμε πολύ και τον χειμώνα του 2020/2021. Η Chiara συνδυάζει τη δική της μάλλινη ζακέτα με μαύρο τζιν και combat boots δημιουργώντας ένα απλό casual look που είναι όμως και εντυπωσιακό, ιδανικό για κάθε «casual» περίσταση.

#4. Η ροζ ζακέτα της Chiara έχει γούνινο γιακά, μια λεπτομέρεια που της δίνει παραπάνω στιλ. Ζακέτες με γούνινες λεπτομέρειες, φερμουάρ, τρουκς, έντονους ώμους, peter pan collars, και άλλες details θα φορεθούν πάρα πολύ όλη τη σεζόν.

#5. Οι oversized πλεκτές ζακέτες είναι επίσης must και μας αρέσουν ιδιαίτερα. Η Chiara προτιμάει μια σε κρεμ απόχρωση και τη συνδυάζει με σύνολο σε ανοιχτόχρωμους τόνους και μπεζ sneakers.

faysbook.gr

demys blog