Δείτε το κούρεμα που θα κάνει θραύση το Φθινόπωρο και σκεφτείτε το σοβαρά όσο κάνετε τις διακοπές σας!

Δείτε το κούρεμα που θα κάνει θραύση το Φθινόπωρο και σκεφτείτε το σοβαρά όσο κάνετε τις διακοπές σας!

Μπορεί να ετοιμάζεστε για διακοπές αλλά ρίχνετε παράλληλα και μια ματιά στις τάσεις της επόμενης σεζόν.

Όχι ότι σκέφτεστε το Φθινόπωρο, αλλά πρέπει να είστε προετοιμασμένες. Κάποιες από αυτές άλλωστε μπορείτε να τις ακολουθήσετε και τώρα. Γιατί να μην είστε ένα βήμα μπροστά;

Όσον αφορά στα μαλλιά σας μεγάλη αλλαγή δεν πρόκειται να κάνετε τώρα. Ούτε στο χρώμα ούτε στο μήκος. Δεν είναι άλλωστε η κατάλληλη στιγμή. Μόλις επιστρέψετε όμως το πρώτο σας beauty ραντεβού θα είναι στον κομμωτή σας.

Τα μαλλιά σας θα ταλαιπωρηθούν από τον ήλιο, τη θάλασσα και το νερό της πισίνας και θα χρειαστεί να κόψετε τις άκρες. Ή ακόμη και να αλλάξετε hair look. Και σ’ αυτό ακριβώς θα σταθούμε για να σας αποκαλύψουμε το νέο huge trend. Εκείνο που θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες.

Είναι το french bob. Ναι, το bob είναι εδώ και θα μείνει. Αυτή τη φορά όμως έχει την πιο κομψή όψη ever. Το εμβληματικό κούρεμα των Γαλλίδων θα σας χαρίσει το ωραιότερο look και θα ταιριάξει το winged liner που επανέρχεται και το κόκκινο χρώμα στα χείλη. 

 

Eμείς βρήκαμε τα ωραιότερα. Εσείς κρατήστε το στο πίσω μέρος του μυαλού σας και το Σεπτέμβριο θα το συζητήσετε με τον hairstylist σας λεπτομερέστατα.

faysbook.gr

 faysbook.gr

demys blog