Τα statement παπούτσια που ΠΡΕΠΕΙ να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου οπωσδήποτε!

Τα statement παπούτσια που ΠΡΕΠΕΙ να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου οπωσδήποτε!

Αν έβλεπες Sex & the City θα είχες συνειδητοποιήσει πλέον πως τα παπούτσια είναι ένα αξεσουάρ στο οποίο πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη σημασία.

Η Sarah Jessica Parker, ως Carrie Bradshaw, ξόδευε μεγάλα ποσά για να αγοράζει statement παπούτσια από τα αγαπημένα της brands. Εσύ μπορείς να δώσεις όσα χρήματα θέλεις, τα καταστήματα και e-shops με ωραία σχέδια είναι πολλά, και να αποκτήσεις το στιλ που πάντα ονειρευόσουν.

Παρακάτω θα δεις τα σχέδια που μας προτείνει η Bettina Looney, γνωστή στιλίστρια, για να ξέρεις ποια trends να ακολουθήσεις.

#1. Οι γόβες- κόσμημα που έκανε διάσημες η Carrie Bradshaw στο Sex & the City, εξακολουθούν και είναι τάση και στις μέρες μας. Θα τις φορέσεις σε βραδινές εμφανίσεις, σε parties αλλά και σε διάφορα events και θα κερδίσεις τα βλέμματα πάνω σου!

#2. Τα mules είναι τα παπούτσια που φοράμε περισσότερο φέτος το καλοκαίρι. Διάλεξε μια έντονη απόχρωση και ένα δυναμικό σχέδιο για ακόμα πιο statement εμφανίσεις.

#3. Οι άκρες στα παπούτσια μας τετραγωνίζονται και η γνωστή στιλίστρια μας προτείνει να επενδύσουμε σε παπούτσια με gingham prints.

 
 

#4. Τα clear heels που έκανε διάσημα η Kim Kardashian εξακολουθούν να είναι trend που θέλουμε να φοράμε στις εξόδους μας.

#5. Τα animal prints στα παπούτσια δίνουν στιλ και άποψη. Είναι καλό να τα έχεις στην παπουτσοθήκη σου για εκείνες τις μέρες που θέλεις να φορέσεις total black look αλλά θέλεις ένα παπούτσι για να κάνει τη διαφορά.

#6. Το καλοκαίρι αυτό φοράμε πολύ πέδιλα με κορδόνια που δένουν γύρω από τον αστράγαλο. Το φθινόπωρο αυτή η μόδα συνεχίζεται και αντικαθιστούμε τα πέδιλα με γόβες.

faysbook.gr

 

demys blog