Τι φόρεσαν γνωστές Ελληνίδες την πρώτη μέρα εκτός καραντίνας;

Τι φόρεσαν γνωστές Ελληνίδες την πρώτη μέρα εκτός καραντίνας;

Πρώτη μέρα εκτός καραντίνας χθες και όλοι μας έχουμε τη διάθεση να βγούμε λίγο πιο ελεύθερα εκτός σπιτιού παίρνοντας όμως όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

Γνωστές Ελληνίδες βγήκαν για τη βόλτα τους και τις δουλειές τους και μας δείχνουν τα look που επίλεξαν.

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και βγήκε για μια βόλτα στην Αθήνα. Η όμορφη μέλλουσα μανούλα φόρεσε ένα κόκκινο biker shorts που το συνδύασε τέλεια με λευκό πουκάμισο και sneakers.

H Kόνι Μεταξά προτίμησε ένα oversized λευκό πουκάμισο, ενώ έπιασε τα μισά μαλλιά της ψηλά σε ένα ατημέλητο look που της πηγαίνει πολύ. Τα λευκά oversized πουκάμισα είναι πολύ μεγάλη τάση της σεζόν και θα τα φορέσουμε πολύ όλη την άνοιξη.

 

Η Μαρία Μπακοδήμου δεν βγήκε από το σπίτι και προτίμησε να μείνει μέσα και να βάλει σε τάξη την ντουλάπα της. Ωστόσο ντύθηκε κανονικά, φόρεσε τζιν και καρό πουκάμισο και πόσταρε τη φωτογραφία της στο instagram. 

 

Η Έλενα Γαλίφα φόρεσε ξεβαμμένο τζιν με δερμάτινη ζώνη που το συνδύασε τέλεια με ριγέ κόκκινο top και υπέροχα μπεζ γοβάκια με χαμηλό τακούνι. Η ίδια πρόσθεσε μερικά αξεσουάρ στο outfit για να δείχνει ακόμα πιο ωραίο και έπιασε τα μαλλιά της σε μια χαμηλή αλογοουρά.

faysbook.gr

demys blog