Η συλλογή Missoni για τον χειμώνα του 2019 μάς ταξιδεύει στην Καραϊβική

Η συλλογή Missoni για τον χειμώνα του 2019 μάς ταξιδεύει στην Καραϊβική Η συλλογή Missoni για τον χειμώνα του 2019 μάς ταξιδεύει στην Καραϊβική
Watch the video

Η συλλογή Missoni για τον χειμώνα του 2019 μάς ταξιδεύει στην Καραϊβική

Η συλλογή Missoni Fall-Winter 18-19 είναι η ιστορία ενός όμορφου ταξιδιού.

Χρώματα εμπνευσμένα από τα τοπία της Καραϊβικής, αναφορές σε είδωλα της Τζαμάικα του χτες και του σήμερα όπως οι Basquiat, Lisa Bonet, Hendrix και Lenny Kravitz. Εκτός από τις ενδιαφέρουσες χρωματικές αντιθέσεις και το παιχνίδι με τις υφές -τα πλεκτά συνδυάστηκαν με σατέν και μετάξι- η ασυμμετρία και η γεωμετρία χαρακτήρισαν την φθινοπωρινή συλλογή του οίκου.

Η Angela Missoni περιορίζει τα πλεκτά, το signature στοιχείο της ιταλικής μάρκας, και το καθιστά ευπροσάρμοστο, το μετατρέπει σε μακριά φορέματα, gypsy φούστες, εμπνευσμένα από τα 70s παντελόνια και πολύχρωμα καπέλα και πόντσο. Πρόκειται για ένα casual αλλά πολύ κομψό στιλ που ενσωματώνει το παρελθόν και το παρόν του Missoni ... έναν κόσμο χρωμάτων, άνεσης και χαλαρής κομψότητας. Οι λάμψεις δεν λείπουν με χρυσαφένιες lurex κλωστές να αντανακλούν διακριτική πολυτέλεια σε παντελόνια και πολύχρωμα leggings. Εντυπωσιακοί γιακάδες -κολάρα και λεπτές κουκούλες ολοκλήρωναν πολλά από τα λουκ στο runway και ενίσχυαν την ατμόσφαιρα του show.

demys blog