Οι 3+1 κινήσεις του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής Γ. Μπάρλου τους πρώτους 2,5 μήνες που έχουν βάλει θετικό πρόσημο

Οι 3+1 κινήσεις του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής Γ. Μπάρλου τους πρώτους 2,5 μήνες που έχουν βάλει θετικό πρόσημο

Σήμερα ολοκληρώνονται 2,5 μήνες (η αλλαγή σκυτάλης εγινε στις 22/2) παρουσίας του Γιώργου Μπάρλου στο διοικητικό «τιμόνι» της Παναχαϊκής και ελέω αγωνιστικής απραξίας πάμε να κάνουμε μια μίνι αναδρομή για το τι έχει πετύχει όλο αυτό το διάστημα στην κοκκινόμαυρη ομάδα.

 Η πρώτη κίνηση είναι ότι πήρε τα ηνία από τον Σάκη Καλογερόπουλο, απέτρεψε την ομάδα από την πορεία προς τον γκρεμό, αφού τα οικονομικά προβλήματα είχαν φέρει την ομάδα  να "φλερτάρε" με τη διάλυση, ενώ οι κοκκινόμαυροι έκαναν αποχή διαρκείας για οικονομικούς λόγους.

Επίσης, τακτοποίησε με το καλημέρα ορισμένες από τις πολλές οικονομικές «τρύπες» που είχε αφήσει ο προηγούμενος μεγαλομέτοχος και παρότι μπορεί να υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες, εν τούτοις το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει μπει σε μια σειρά εν μέσω πανδημίας. 

Επιπλέον μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ετοίμασε -για την ακρίβεια απομένουν ορισμένες «πινελιές» που θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα- ένα λειτουργικό προπονητήριο, το γήπεδο στην Οβρυά, που έχει φυσικό χλοοτάπητα και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας.Αυτό θα βοηθήσει και οικονομικά την ΠΑΕ, αφού θα υπάρχει νέα διαπραγμάτευση με την ΠΓΕ για τη χρήση της Αγυιάς από τη νέα χρονιά και λογικά με μικρότερο κόστος.

Τέλος, η Παναχαϊκή έχει οχυρωθεί με ένα επιτελείο συνεργατών (δεν μιλάμε για αυτούς στο ποδοσφαιρικό τμήμα): σε νομικό επίπεδο είναι ο Χάρης Γρηγόριου για τα θέματα της ΠΑΕ και ο Κώστας Κρεμμύδας για τα αστικά, ενώ εκπροσωπεί και τον σύλλογο στις επαφές με την Σούπερ Λιγκ 2. Επίσης, ο Γιώργος Μπάρλος συνεργάζεται με τρεις λογιστές που φροντίζουν όλα τα θέματα της ομάδας που είναι σημαντικά και εν όψει της διαδικασίας για την αδειοδότηση της ΠΑΕ μέχρι τα τέλη Μαΐου. 

Με αυτές τις κινήσεις είναι περιττό να πούμε πως αναμφίβολα το πρόσημο στα διοικητικά του Γιώργου Μπάρλου μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του χορηγού Σπύρου Δήμου είναι θετικό και έχει αποκαταστήσει σε ένα βαθμό το κύρος της Παναχαϊκής ενώ σιγά σιγά χτίζει την υπεραξία του ιστορικού συλλόγου.

gnomip.gr

demys blog