Συνέντευξη με την Make Up Artist Βίλλυ Μουρτά!

Συνέντευξη με την Make Up Artist Βίλλυ Μουρτά!

Η Βιλλυ Μουρτά είναι ενας άνθρωπος γεμάτος αγάπη για τη δουλειά της.

Ενώ βρίσκεται πολλά χρόνια στο μαγικό χώρο του μακιγιάζ, η ίδια δεν έχει πάψει ποτέ να εξελλίσεται μέσα σε αυτόν και να δοκιμάζει καινουριες τάσεις και τεχνικές.

Πως ασχολήθηκες με το μακιγιάζ;

Απο μικρή μου άρεσε να βάφω τις φίλες μου για να πάμε τη βόλτα μας!Αν και με τις πανελλαδικές εξετάσεις ακολούθησα το τμήμα της λογοθεραπείας, δεν μπορούσα να με φανταστώ να μην εργάζομαι πάνω στο πάθος μου, το μακιγιάζ! Έτσι λοιπόν ακολουθώντας ταχύρρυθμα τμήματα μακιγιάζ, στη σχολή στου κ.Μάνου Βυνιχάκη, μπήκα δειλά δειλά στο χώρο.

 

 

Μα πολλοί θα σου είπαν,για ποιο λόγο αφήνεις μια τόσο καλή σχολή για να ακολουθήσεις το μακιγιάζ;


Τη δουλειά μου τη διάλεξα «συνειδητά». Πάντα είχα την καλλιτεχνική φλέβα και την άποψη ότι το επαγγελμά σου θα έπρεπε να είναι και το χόμπι σου! Αν αυτό συμβεί και τα καταφέρεις θα το κάνεις πάντα καλα και δε θα χρειαστεί να νιώσεις πως δουλεύεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου! Εγώ λοιπόν νιώθω τυχερή που δεν μονοτονώ ποτέ, λόγω του ότι η δουλειά μου εναλλάσεται και εξελίσσεται συνεχώς. Με σταθερά βήματα, σκληρή δουλειά και πολύ προσωπική προσπάθεια μπορείς να καταφέρεις πολλά!


Έχουμε παρατηρήσει πως τα τελευταία χρόνια, είσαι αρκετά αγαπητή στον κόσμο και ιδιατέρως στις γυναίκες. Τι πιστεύεις ότι συνέβαλε σε αυτό?

Η αλήθεια είναι ότι τις γυναίκες τις αγαπώ και δεν τις βλέπω ανταγωνιστικά. Υπάρχουν πολλές συνάδελφοι που κάνουν εξαιρετικό μακιγιάζ πλέον, δεν νομίζω λοιπόν οτι μετράει μ όνο αυτό σε μια make up artist. Μετράει όλο το πακέτο. Ο επαγγελματισμός της, ο τρόπος που μιλάει και στέκεται σε έναν χώρο ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη, το χαμόγελο.. και τώρα που είπα χαμόγελο! Πόσες κοπέλες βλέπεις σε αυτο το επάγγελμα αληθινά χαμογελαστές άραγε;

 


Έχεις ακουστεί πολύ για τα μακιγιάζ σου με «έντονο βλέμμα» και τα «bridal make up» σου. Θεωρείς πως είναι όντως κάτι που σε χαρακτηρίζει;

Η αλήθεια είναι οτι πάντα μου άρεσε το έντονο βλέμμα στους ανθρώπους, πόσο μάλλον στις νύφες,θεωρώντας πως τα μάτια μας είναι και ο καθρέφτης της ψυχής μας! Με γνώμονα λοιπόν αυτό, άλλη κοπέλα επιζητά ενα σέξυ βλέμμα, άλλη ένα ρομαντικό, άλλη παιχνιδιάρικο, άλλη καθαρό και άλλη μυστήριο. Εγώ είμαι εδώ για να αναδείξω τον πιο γοητευτικό εαυτό της και να ενισχύσω την αυτοπεποιθησή της! Δεν μου αρέσει το σκληρό αποτέλεσμα και προτιμώ συνήθως τα μακιγιάζ μου να αποπνέουν κάτι ρομαντικό και σέξυ, χωρίς να αλλοιώνω τα χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας.


Σου έχει συμβει τίποτα «περίεργο» κατα τη διάρκει ενός μακιγιάζ? Κάποιο ευτράπελο εννοώ!...

Χαχαχα! Σαφώς! Θα ΄ταν ψέμα αν έλεγα πως δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι! Μου έχουν συμβεί αρκετά και περίεργα, περιστατικά. Επειδή δε λέγονται όλα.. θα σας πως για εκείνη τη φορά που η νύφη έλαβε ένα τηλεφώνημα και δεν ήθελε μετα να πάει στην εκκλησία ενώ ηταν έτοιμη βαμμένη και με το νυφικό φορεμένο! Επίσης, μια νύφη λόγω άγχους και έντονου στρές, έπαθε νευρικό κλονισμό! Και μία άλλη φορά που... ε! δε θα σας τα πω και όλα!!!Σημασία έχει το πόσο ήρεμη είσαι εσύ εκείνη τη στιγμή και πως θα λειτουργήσεις σαν επαγγελματίας και θα δράσεις, σαν άνθρωπος! Αυτό έχει να κάνει με το πόσο αγαπάς αυτό που κάνεις και πόσο σωστά έχεις εκπαιδευτεί, ώστε να ανταπεξέρχεσαι σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

 


Που μπορούν λοιπόν να σε βρούν οι γυναίκες που θέλουν τις συμβουλές σου περι μακιγιάζ ή θέλουν να τους κάνεις το μακιγιάζ για οποιαδήποτε περίσταση;


Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στο κατάστημα «Faceshop» του κ.Γ. Ρούπα, στην Εμπορική Στοά «Σκλαβενίτης», στην περιοχή της περιβόλας. Ωστόσο μέσω της σελίδας μου σε facebook και instagram“villys make up creations” έχω άμεση επικοινωνία με όλες τις γυναίκες!


Για το τέλος θα θέλαμε απο εσένα, ένα DO και ένα DON’T!!!


DO: Διοργανώστε τον γάμο σας όπως εσείς πραγματικά τον ονειρεύεστε, όσο «περίεργος» ή
«ονειρικός» κι αν φαντάζει στους γύρω σας!
DON’T: Μην πιστέψετε ποτέ οτι κάτι δεν μπορεί να γίνει,αφού όλα μπορούν να συμβούν!

 

https://www.instagram.com/villys_make_up/?utm_source=ig_profile_share&igshid=1tjczhpqh9ec0&fbclid=IwAR06vIso3vNKZPOBprahtFT19Km053DyDV2JDNPSA48KoJ5OyP6yWjCpqiM

 

demys blog