Γενέθλια για την κόρη του Νίκου Χαρδαλιά - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Γενέθλια για την κόρη του Νίκου Χαρδαλιά - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Γενέθλια είχε η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά χθες.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έκανε και μια τρυφερή ανάρτηση μαζί της για να της ευχηθεί. Ο ίδιος έδειξε ένα πρόσωπο πιο τρυφερό και τελείως διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν η Τετάρτη για τον Νίκο Χαρδαλιά, αφού η πρωτότοκη του κόρη, Ιωάννα, είχε γενέθλια και έγινε 19 ετών.Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και παρά το βαρύ επαγγελματικό του πρόγραμμα αυτή τη περίοδο, βρίσκει πάντα χρόνο για τα αγαπημένα του πρόσωπα. 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ευχηθεί στην 19χρονη Ιωάννα δημόσια.

«Τι πιο όμορφο από το να βλέπεις την καρδιά σου, να μεγαλώνει και να χτυπάει έξω από το σώμα σου…. Χρόνια πολλά και καλά αστέρι μου! Να τα εκατοστήσεις κόρη μου, και μείνε όπως είσαι, μην αλλάξεις τίποτε Ιωαννάκι μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ιωάννα είναι η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου και είναι φοιτήτρια Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει άλλη μία κόρη, τη μικρή Δήμητρα, με την σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, η οποία είναι αθλήτρια και γυμνάστρια.

Δείτε την ανάρτηση του:

 
 

Υouweekly

demys blog