Άγριες Μέλισσες: Ο Παύλος Ορκόπουλος έκανε το spoiler της χρονιάς

Άγριες Μέλισσες: Ο Παύλος Ορκόπουλος έκανε το spoiler της χρονιάς

Ο Παύλος Ορκόπουλος έκανε το spoiler της χρονιάς για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφέρθηκε στην ζωή του, στα εγγόνια του αλλά φυσικά και στη σειρά που πρωταγωνιστεί.

Ο Παύλος Ορκόπουλος, ο τηλεοπτικός «Νέστορας Φαναριώτης» από τις «Άγριες Μέλισσες», βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» και έκανε και το spoiler της χρονιάς, αφού αποκάλυψε ποια θα είναι η τηλεοπτική συνέχεια του Θωμά Κυπραίου.  

 

«Είναι πολύ συναρπαστική σειρά! Έγινε αυτή η διακοπή, ευτυχώς συνεχίζεται, κάναμε εξετάσεις όλοι, βγήκαμε όλοι αρνητικοί και ξεκινήσαμε γυρίσματα. Θα βγει η αλήθεια για τον Θωμά, όλα θα βγουν. Είναι μια σχέση συνταρακτική αυτή, διότι εγώ τον βλέπω σαν γιο μου και αυτός με βλέπει σαν πατέρα και αυτό που συμβαίνει είναι συγκλονιστικό. Αυτή η σχέση θα έχει πολύ ψωμί, δύσκολες καταστάσεις.

Θα το μάθω ότι ο Κυπραίος σκότωσε το γιο μου, πάρα πολύ σκληρό. Απ’ ότι διαβάζω θα έχει και διάρκεια αυτό, από τη στιγμή που του μπαίνουν οι υποψίες μέχρι να το διαπιστώσει, να το διασταυρώσει, να είναι σίγουρος έχει μια διάρκεια αυτό.

youweekly.gr

demys blog