"Κολάζει" το Instagram η Έρρικα Πρεζεράκου - Χωρίς φίλτρα το σώμα της

"Κολάζει" το Instagram η Έρρικα Πρεζεράκου - Χωρίς φίλτρα το σώμα της

"Κολάζει" το Instagram η Έρρικα Πρεζεράκου με την τελευταία της εμφάνιση! Δείτε την χωρίς φίλτρα και θα μείνετε!

Το σώμα της είναι μοναδικό και προκαλεί εγκεφαλικά.

Η Έρρικα Πρεζεράκου ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, δεν φοβάται να δείξει τον εαυτό της έτσι όπως είναι και χωρίς τα έξτρα φίλτρα που χρησιμοποιούν άλλοι διάσημοι. 

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, κρατώντας τους ενήμερους, ενώ τώρα με την καραντίνα η ίδια πέρναγε και αρκετά θετικά μηνύματα.

Σήμερα ωστόσο, η γνωστή αθλήτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία που έβγαλε στην παραλία, λίγο πριν κάνει την βουτιά της και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν βροχή. Φορώντας ένα trendy μπικίνι, πόζαρε πάνω σε έναν βράχο. 

 

Στα 45 της, η αθλήτρια έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα και τα πόδια της σε αυτή την φωτογραφία κατάφεραν να κλέψουν για ακόμα μια φορά την παράσταση, όπως κάνουν και στο J2US. 

Χαρακτηριστικά έγραψε στον λογαριασμό της, "Ας εκδηλώσουμε την πρόθεση κάθε μας βήμα στον πλανήτη… να μας οδηγεί στην αποστολή μας με τον πιο φωτεινό τρόπο»… και αν κάποιες φορές ο δρόμος φαίνεται περίεργος η αδιέξοδος ας θυμόμαστε… Αυτό που δημιουργεί την πραγματικότητα μας είναι αυτό που εκπέμπουμε, σκεφτόμαστε, νοιώθουμε και πράττουμε… Για σήμερα μόνο ας ρωτήσουμε εσωτερικά: «Πως θέλω να στέκομαι σε τούτο τον κόσμο;». Και ας στρέψουμε τις 4 βάσεις μας (ενεργεία, σκέψεις, συναισθήματα, πράξεις) σε αυτά που αγαπάμε και όχι σε αυτά που φοβόμαστε. Σας είπα σήμερα πόσο πολύ σας αγαπώ; Καλήμερα ηλιόλουστοι φίλοι μου…"

 

 

demys blog