Ψάχνεις δουλειά; Η Βασίλισσα Ελισάβετ αναζητά προσωπικό φτάνει να πληρείς τις...προϋποθέσεις

Ψάχνεις δουλειά; Η Βασίλισσα Ελισάβετ αναζητά προσωπικό φτάνει να πληρείς τις...προϋποθέσεις

Αν ψάχνεις δουλειά είναι μια καλή ευκαιρία να στείλεις βιογραφικό στην Βασίλισσα Ελισάβετ καθώς αναζητά προσωπικό! Μόνο που πρέπει να...πληρείς τις προϋποθέσεις.

Ας μάθουμε ποιες είναι αυτές...

Αν θες και εσύ να δουλέψεις με τη βασιλική οικογένεια ήρθε η ώρα να το κάνεις. Η Βασίλισσα αναζητά οργανωτή και συντονιστή εκδηλώσεων για το παλάτι του Μπάκιγχαμ! O μισθός είναι £ 27.000 ετησίως με 37.5 ώρες εργασία την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ο/η Συντονιστής Εκδηλώσεων του παλατιού θα οργανώνει ένα ευρύ φάσμα επίσημων, τελετουργικών εκδηλώσεων που απολαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι όλο το χρόνο. Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί για αυτή τη θέση, θα συμμετάσχει σε μια ομάδα που θα διοργανώνει «πραγματικά μοναδικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των εκδηλώσεων των πάρκων,των κήπων αλλά και των κρατικών εκδηλώσεων» όπως επισημαίνει η αγγελία, βοηθώντας στον προγραμματισμό κάθε εκδήλωσης, διασφαλίζοντας πάντα την αρτιότητα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι είναι:
-Διοικητική εμπειρία
-Γνώση στον σχεδιασμό και την οργάνωση εκδηλώσεων
-Πάθος για την ανάπτυξη μιας σταδιοδρομίας στην οργάνωση εκδηλώσεων
-Εξαιρετικές ικανότητες γραφής και επικοινωνίας στα Αγγλικά και σε άλλες γλώσσες
-Μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια
-Γνώση των Κρατικών Γραφείων, της Εκκλησίας και του Στρατιωτικού.

Όσο για τα ωφελήματα θα έχει 33 ημέρες διακοπές , αλλά και μια θέση στο βιογραφικό του ότι εργάστηκε για τη Βασίλισσα Ελισάβετ!