Τα παστέλ κραγιόν είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού αλλά δες εδώ πώς πρέπει να τα φοράς

Τα παστέλ κραγιόν είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού αλλά δες εδώ πώς πρέπει να τα φοράς

Αν σου αρέσει να ακολουθείς πιστά τις τάσεις της ομορφιάς τότε πρέπει να δοκιμάσεις και τα παστέλ κραγιόν που αποτελούν το νέο hot trend.

Είναι έντονα, βγαίνουν σε δυναμικές αποχρώσεις αλλά πρέπει να ξέρεις τους κανόνες για να τα φορέσεις χωρίς να φανείς περίεργη ή υπερβολική.

Κανόνας #1: Κάνε σωστή αποτρίχωση πάνω από τα χείλη

Μπορεί τα παστέλ κραγιόν να δείχνουν υπέροχα στα χείλη μας αλλά τονίζουν όλες τις ατέλειες που μπορεί να υπάρχουν γύρω από αυτά. Για παράδειγμα ακόμα και οι λίγες τριχούλες που μπορεί να υπάρχουν γύρω από τα χείλη σου είναι αρκετές ώστε να χαλάσει η εικόνα σου. Δυστυχώς οι έντονες αποχρώσεις προϋποθέτουν λίγη παραπάνω περιποίηση. Κάνε λοιπόν αποτρίχωση και αμέσως μετά μπορείς να βάψεις τα χείλη σου σε ό,τι χρώμα επιθυμείς.

Κανόνας #2: Επέλεξε τα σωστά προϊόντα

Είναι πολύ σημαντικό να διαλέξεις τα κατάλληλα κραγιόν για τα χείλη σου. Ειδικά στις παστέλ αποχρώσεις θα πρέπει να είσαι πιο αυστηρή και να προτιμήσεις κραγιόν που δεν είναι ματ αλλά είναι πιο ζουμερά. Τα ματ κραγιόν μπορεί να φανούν χειρότερα με το πέρασμα των ωρών και είναι προτιμότερο να τα επιλέγεις στις πιο παλ και ουδέτερες αποχρώσεις.

Κανόνας #3: Διάλεξε τη σωστή απόχρωση

Είναι γεγονός πως δεν ταιριάζουν όλα τα χρώματα σε όλες τις γυναίκες. Αν έχεις σκούρα καστανά μαλλιά τότε οι ροζ παστέλ αποχρώσεις είναι ιδανικές για σένα. Οι ανοιχτόχρωμες καστανές γυναίκες θα πρέπει να επιλέγουν κοραλί και πορτοκαλί τόνους, ενώ στις μαυρομάλλες ταιριάζουν τα μοβ. Αν είσαι πλατινέ ξανθιά προτίμησε το κόκκινο χρώμα, ενώ αν είσαι κοκκινομάλλα επένδυσε σε ένα δυναμικό μπορντό.