Το αγαπημένο makeup trick της Kaia Gerber για ηλιοκαμένο look

Το αγαπημένο makeup trick της Kaia Gerber για ηλιοκαμένο look

Ηαλήθεια είναι πως η Kaia Gerber έχει ξεκάθαρα κερδίσει το γονιδιακό jack pot και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως είναι σήμερα ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή μοντέλα. Ακόμα κι αν βγάλουμε τη φυσική ομορφιά της όμως από την εξίσωση, η ίδια μας δίνει συχνά έμπνευση μέσα από τις εμφανίσεις της και της επιλογές της όσον αφορά το στιλ και την ομορφιά.

Αυτή τη φορά, ξεχωρίσαμε το makeup trick που μοιράστηκε σε βίντεο και είναι ιδανικό για την εποχή. «Όταν ήμουν στο γυμνάσιο, βαφόμουν έντονα. Ήταν μια διασκεδαστική περίοδος για να πειραματιστείς με το μακιγιάζ. Τώρα, επειδή η δουλειά μου περιλαμβάνει πειραματισμούς με το μακιγιάζ, τείνω να μην χρησιμοποιώ τόσο πολύ» αποκάλυψε ενώ συνεχίζει λέγοντας πως το καλοκαίρι χρησιμοποιεί την ενυδατική κρέμα με χρώμα Touche Éclat του YSL και λίγο κονσίλερ για μία ανάλαφρη, ομοιόμορφη επιδερμίδα και ένα κραγιόν για το υπόλοιπο look.

«Δεν κάθομαι στον ήλιο, γιατί δεν θέλω ρυτίδες, οπότε θα μιμηθούμε το look» εξήγησε, ταμπονάροντας ένα κρεμώδες κραγιόν σε κερασί απόχρωση και χρησιμοποιώντας το για να δώσει χρώμα στα μήλα, στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο της μύτης και των φρυδιών και φυσικά τα χείλη της.

Το συγκεκριμένο trick είναι κλασικό και αποτελεί την ιδανική λύση για όσες θέλουν να μιμηθούν το ηλιοκαμένο look χωρίς να χρειαστεί να εκτεθούν στις βλαβερές ακτίνες του ηλίου.

@cleangirlhacks Get that sun-kissed glow ? #skincare101 #skintok #beautysecrets #selfcareroutine #cleangirl #cleangirlaesthetic #cleangirllook #cleangirlmakeup #haileybieber #clearskin #clearskincheck #clearskinroutine #clearskinhacks #cindycrawford #kaiagerber #antiaging #antiagingskincare #eyebagsremedy ♬ original sound - Clean Girl Hacks

demys blog