Οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης πριν έρθει ο Χειμώνας!

Οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης πριν έρθει ο Χειμώνας!

Ο κρύος αέρας και η υγρασία επηρεάζουν την επιδερμίδα σας και αυτό σημαίνει πως χρειάζεται έξτρα ενυδάτωση και ταυτόχρονα να πρέπει να της χαρίσετε λάμψη και υγιή όψη.

Αυτό σημαίνει πως θα αντικαταστήσετε κάποια από τα προϊόντα περιποίησης που υπάρχουν στο μπάνιο και το νεσεσέρ σας, με φόρμουλες που ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες του δέρματος. 

Δείτε στη συνέχεια τι πρέπει να κάνετε:

Ο ορός είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα σας προϊόντα και το πρώτο που απλώνετε αμέσως μετά τον καθαρισμό. 

Η σύνθεση που θα χρησιμοποιείτε από εδώ και στο εξής πρέπει να είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη C που προσφέρει λάμψη και υαλουρονικό οξύ που χαρίζει την απαραίτητη υγρασία.

Ο καθαρισμός είναι το πρώτο και τελευταίο βήμα στη ρουτίνα σας. Αφήστε στην άκρη για μερικούς μήνες τις ελαφριές συνθέσεις και χρησιμοποιείστε προϊόντα με πλούσια ενυδατικά συστατικά που θα αφαιρέσουν κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπων και θα αφήσουν την επιδερμίδα λαμπερή και απαλή.

Η ενυδατική σας κρέμα, κατά την περίοδο του χειμώνα πρέπει να έχει πλούσια υφή. Αν μέχρι τώρα προτιμούσατε τις φόρμουλες σε ρευστή μορφή ή gel καλό είναι να τις κρατήσετε για την άνοιξη.

Έλαια προσώπου. Ναι, είναι ότι καλύτερο. Είναι τα μοναδικά που θα χαρίσουν στο δέρμα σας έξτρα ενυδάτωση και απίθανο λαμπερό εφέ.

faysbook.gr

demys blog