Δείτε τα μυστικά των make up artists για βλεφαρίδες που μοιάζουν με ψεύτικες!

Δείτε τα μυστικά των make up artists για βλεφαρίδες που μοιάζουν με ψεύτικες!

Τώρα που φοράτε μάσκα προστασίας δίνεται έμφαση στο βλέμμα.

Και αν δεν τα πάτε καλά με την εφαρμογή της σκιάς ή του eyeliner περιορίζεστε στη μάσκαρα. Δεν έχετε καταφέρει ακόμη όμως να αποκτήσετε τις καμπύλες και τον όγκο που θέλετε.

Εμείς είμαστε εδώ με όλα τα μυστικά. Τα αποκαλύπτουν οι make up artists που βρίσκονται στα παρασκήνια των shows σε κάθε εβδομάδα μόδας και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε πιστά τις συμβουλές τους.  

 

Ξεκινάτε πάντα με το ειδικό ψαλιδάκι για τις καμπύλες. Το λάθος που κάνετε οι περισσότερες είναι αυτό ακριβώς. Αρχικά πρέπει να αποκτήσετε ένα και στις συνέχεια να ξεκινήσετε την πρακτική ξεκινώντας από τις εσωτερικές και συνεχίζοντας απαλά στις μεσαίες και τέλος σε όλες.

 

Χτενάκι. Θα το βρείτε σε όλα τα beauty καταστήματα και είναι το μοναδικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να διαχωρίσετε τις βλεφαρίδες πριν απλώσετε τη μάσκαρα και να αποφύγετε τους κόμπους. 

Περιμένετε πάντα να στεγνώσει η πρώτη στρώση μέχρι να απλώσετε τη δεύτερη. Αν δείτε ότι οι βλεφαρίδες δεν έχουν τις καμπύλες που θέλετε χρησιμοποιείτε και πάλι το ψαλιδάκι. Επαναλαμβάνετε την διαδικασία ανάλογα με το μήκος που θέλετε να αποκτήσουν οι βλεφαρίδες σας.

Εφαρμόζετε τη μάσκαρα πριν από τις ψεύτικες βλεφαρίδες και όχι μετά. Αρχικά δηλαδή δίνετε όσο περισσότερο μήκος γίνεται στις δικές σας και στη συνέχεια τοποθετείτε τα extensions. Με αυτό τον τρόπο θα δείχνουν ακόμη πιο θεαματικές.

faysbook.gr

demys blog