Δείτε πως θα δημιουργήσετε τον κότσο με πλεξούδες που θυμίζει τριαντάφυλλο!

Δείτε πως θα δημιουργήσετε τον κότσο με πλεξούδες που θυμίζει τριαντάφυλλο!

Οι πλεξούδες είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πολύ αγαπημένα σας hairstyles και αυτός είναι ο λόγος που σας προτείνουμε, συχνά, τις ωραιότερες ενώ σας αποκαλύπτουμε τον τρόπο να τις φτιάξετε μόνες στο σπίτι μέσα από βίντεο. 

Είναι κομψές, κατάλληλες για όλες τις ώρες και περιστάσεις ενώ δεν έχουν εποχή.

Δείχνουν τέλειες τόσο το Χειμώνα όσο και το Καλοκαίρι. Ειδικά από εδώ και στο εξής θα σας σώσουν αφού στις διακοπές δεν υπάρχει λόγος να πάρετε μαζί σας συσκευές θερμότητας ή προϊόντα styling. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τα αγαπημένα σας λαστιχάκια και τσιμπιδάκια.

Σήμερα όμως σας έχουμε το ωραιότερο και πιο ρομαντικό hair look ever. Πρόκειται για έναν κότσο με πλεξούδες που σχηματίζουν ένα τριαντάφυλλο.

Όχι, μην σας πιάνει πανικός. Αν και με την πρώτη ματιά φαίνεται κάτι πολύ δύσκολο, στην πράξη είναι ένα πανεύκολο χτένισμα. Κάνει θραύση στο Instagram και το Pinterest και είναι μια δημιουργία της hairstylist Alison Valsmis.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να χωρίσετε το πίσω μέρος των μαλλιών σας και να τις πλέξετε. Στη συνέχεια δημιουργείτε με αυτές ένα “ρολό” και τις στερεώνετε με τσιμπιδάκια. Τέλος πλέκετε μία fishtail σε κάθε πλευρά και δημιουργείτε ένα ακόμη ρολό γύρω από τις πρώτες πλεξούδες και είστε πανέτοιμες.  

ν και η Valsmis το δημιούργησε σε ροζ μαλλιά και δείχνει υπέροχο και θυμίζει στ’ αλήθεια τριαντάφυλλο εσείς μπορείτε να υιοθετήσετε το χτένισμα όποιο κι αν είναι το χρώμα των μαλλιών σας.

faysbook.gr

demys blog