Ένα make up look εμπνευσμένο από made in Japan film φαντασίας κάνει θραύση στο Instagram και πρέπει να το δείτε!

Ένα make up look εμπνευσμένο από made in Japan film φαντασίας κάνει θραύση στο Instagram και πρέπει να το δείτε!

Οι make up artists κατά την περίοδο της καραντίνας δημιούργησαν τα πιο απίθανα looks.

Πιθανότατα παρακολούθησαν ταινίες με τις ώρες και κάποιοι από αυτούς διάβασαν comics με αποτέλεσμα να δουν την καλλιτεχνική πλευρά του θέματος. Ξέφυγαν από τα κλασικά cat eye looks, τις neon αποχρώσεις και το contouring.

Αποφάσισαν να ζωγραφίσουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Εμείς όμως θα σταθούμε στο πρώτο σήμερα. Και πιο συγκεκριμένα στην @kamranmc, μια make up artist από το Maryland που έχει κάνει θραύση στο Instagram με το μακιγιάζ που δημιούργησε.

Πρόκειται για μια ζωγραφιά σε όλο το πρόσωπο εμπνευσμένη από τη Γιαπωνέζικη ταινία φαντασίας Spirited Away. H Kam χρησιμοποίησε παστέλ αποχρώσεις για να ζωγραφίσει, μεταξύ άλλων, ένα δράκο στο κέντρο ακριβώς του προσώπου της.  

“Πάντα αγαπούσα τον Γιαπωνέζο δημιουργό Hayao Miyazaki. Μεγάλωσα με τις ταινίες του και ήθελα να ζωντανέψω τις εικόνες που έβλεπα στις ταινίες του με τη βοήθεια του make up. Θέλω όλοι να νιώσουν τη νοσταλγία και τη χαρά μέσα από τη συγκεκριμένη μορφή δημιουργικότητας” λέει η make up artist.

Αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα μικρό έργο τέχνης. Θυμίζει tattoo και αποδεικνύει πως οι make up artists είναι στ’ αλήθεια καλλιτέχνες και κάποιες φορές αρκούν μερικές εβδομάδες εγκλεισμού για να αποδείξουν το τεράστιο ταλέντο τους.

demys blog