Μια τελείως διαφορετική φωτογράφιση σε γνωστό καφέ της πολής! Δείτε φωτό!

Μια τελείως διαφορετική φωτογράφιση σε γνωστό καφέ της πολής! Δείτε φωτό!

Μια διαφορετική και ιδιαίτερη φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες ,με backround τον εντυπωσιακό τοίχο του abraço cafe.

Η ιδέα του concept ήταν της Βίλλυ Μουρτά και σε συνδυασμό με τα κλικ του έμπειρου φωτογράφου Μάνου Μπίνιου την έκαναν πράξη! Τα χτενίσματα των μοντέλων επιμελήθηκε η Ευγενία Κάππα. Αλήθεια! Εσύ μπορείς να ξεχωρίσεις το αμερικάνικο από το γαλλικό στυλ μακιγιάζ;

Όλες οι γυναίκες ,όλων των ηλικιών έχουμε ξεχωριστό στυλ και δική μας ταυτότητα στον τρόπο που κάνουμε το μακιγιάζ μας! Η κάθεμιά προσαρμόζει το μακιγιάζ της ανάλογα με τις δικές τις ανάγκες και το δικό της γούστο! Ευτυχώς για όλες μας ,στον μαγικό κόσμο του μακιγιάζ υπάρχουν διαφορετικά στυλ που μπορούμε να προσαρμόσουμε στο πρόσωπό μας σα να ήταν ένας καμβάς ζωγραφικής!

Στο μακιγιάζ δεν υπάρχουν μόνο κανόνες, υπάρχουν και κουλτούρες! Οι δυο επικρατέστερες φόρμουλες πάνω στις οποίες βασίζονται πολλές από τις νέες τάσεις είναι η ''αμερικανική" και η "γαλλική".

Μπορείτε να δώσετε εντυπωσιακό ή κομψό στυλ στην εμφάνισή σας ανάλογα με το μακιγιάζ σας! Αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε όλες είναι να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας! Δες τις φωτογραφίες και υιοθέτησε τον δικό  σου τρόπο μακιγιάζ και χτενίσματος και ξεχώρισε με το στυλ σου...!

Στις φωτογραφίες παρουσιάζονται οι διαφορές των δύο τάσεων και μας μαθαίνουμε πώς να εμπνευστούμε από αυτές για να μακιγιάρουμε το πρόσωπό μας!

 AMERICAN STYLE

 

 FRENCH PARISIENNE STYLE

 

 

Photo by Manos Mpinios
Make up by Villy's Make Up Creations
Hairstyle by ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΠΠΑ
Place Abraço Patras

 

Τη Μake up Artist Βίλλυ Μουρτά, μπορείτε να βρείτε στο καταστήμα Faceshop στην εμπορική στοά Σκλαβενίτη, στην Περιβόλα Πατρών. Mπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της και μέσω της προσωπικής της σελίδας στο  instagram:

https://www.instagram.com/villys_make_up/?utm_source=ig_profile_share&igshid=1tjczhpqh9ec0&fbclid=IwAR06vIso3vNKZPOBprahtFT19Km053DyDV2JDNPSA48KoJ5OyP6yWjCpqiM

demys blog