Αν γύρισες τελείως αφυδατωμένη από τις διακοπές, αυτό το συστατικό θα σε σώσει

Αν γύρισες τελείως αφυδατωμένη από τις διακοπές, αυτό το συστατικό θα σε σώσει

Βρισκόμαστε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο που οι μισές είναι ακόμα διακοπές ενώ οι άλλες μισές επιστρέφουν.

Οι μισές είμαστε ξεκούραστες και οι άλλες μισές όχι. Αυτό που όλες έχουμε κοινό όμως είναι η αφυδάτωση. Μην συνοφρυώνεσαι… Δεν εννοούμε πως ξεφλουδίζεις παντού και το σώμα σου είναι σε έκτακτη ανάγκη.

Μπορεί να έβαζες τις κρέμες σου και να έπινες όσο νερό πρέπει όμως, η θάλασσα, το αλάτι και το ποτό (μην το αρνείσαι) αφυδατώνουν πολύ το δέρμα και τα μαλλιά σου και χρειάζεσαι επιπλέον περιποίηση με την επιστροφή σου από τις διακοπές. Το πρόσωπό σου θέλει θρέψη και βαθιά ενυδάτωση για να λάμψει και να επανορθώσει τη φθορά του ήλιου.

Το σώμα σου έχει ανάγκη ενυδατικά συστατικά για να μαλακώσει και να αποκτήσει ελαστικότητα. Τα δε μαλλιά σου έχουν σίγουρα ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση για να ξαναγίνουν λεία και λαμπερά.

Ποιο συστατικό μπορεί να σου χαρίσει λοιπόν αυτή την εντατική ενυδάτωση και θρέψη από την κορυφή ως τα νύχια; Το υαλουρονικό οξύ! Τα μόριά του μπορούν να συγκρατήσουν έως και 1.000 φορές το βάρος τους σε νερό και καταλαβαίνεις πόσο καλό μπορεί να κάνουν στην επιδερμίδα και τα μαλλιά σου μετά τις διακοπές!

Μπορείς να το βρεις σε πολλά προιόντα! που κυκλοφορούν στην αγορά!

queen.gr